O kompaniji

Prezentacija kompanije PRIMALAB

Našim kupcima nudimo kompletna rešenja na području laboratorijske i procesne analize, instalacije instrumenata, pilot i industrijskih sistema s kontrolom i regulacijom opreme, upoznavanje s testnim procedurama, razvoj analitičkih metoda, upoznavanje s sigurnim i učinkovitim radom instrumenata.

Učestvujemo u stručnim osposobljavanjima, nudimo stručna obrazovanja korisnika, održavanje opreme u garantnom, kao i van garantnom roku.

Kompaniju Primalab d.o.o., s sedištem u Polzeli u Soveniji, su 01. juna 2006. godine osnovali su g-đa. Mojca Divjak Gulin i g-din. Simon Uršić.

1. januara 2010 kompanija Metrohm AG, Švajcarska,  odabrala je i ovlastila  kompaniju Primalab d.o.o. za novog distribucijskog partnera na celom području bivše Jugoslavije (izuzev Makedonije) i Albanije. Primalab d.o.o. je time postao jedini zastupnik odgovoran za prodaju, podršku, garanciju i servis Metrohmovih proizvoda.

U svakom trenutku želimo biti prisutni kod korisnika sa rešenjima i podrškom za efikasan rad instrumenata, koji su nam predati sa poverenjem od strane dobavljača sa kojima smo usko povezani. Često naš program i aktivnosti prerastaju u rešenja na pilot ili industrijkom nivou.

Svakodnevno se edukujemo i radimo u timskom okruženju, kako bismo mogli ponuditi i kompleksnija rešenja na zahtev naših kupaca.

Odlučni smo napraviti sve što je potrebno, kako bi naši korisnici ostali zadovoljna i odana stranka Primalab-a, člana grupacije Metrohm, dobavljača opreme i servisa iz našeg programa kojeg predstavljamo na našoj internet stranici i u razgovoru s Vama kao našim sadašnjim i budućim partnerima.

Osnovni podaci

Puno ime Privredno društvo za unutrašnju i spoljnu trgovinu Primalab d.o.o. Beograd
Ime kompanije PRIMALAB d.o.o.
Adresa Bulevar Zorana Đinđića 123
Pošta 11070 Novi Beograd
MB 20610166
PIB 106475433
U sustavu pdv-a DA
Transakcijski račun 265-1650310000349-35 - kod Raiffeisen Banke a.d.
IBAN RS 35265100000010234327 - kod Raiffeisen Banke a.d. -   SWIFT: RZBSRSBG

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas