Novosti

OMNIS NIRS analizator

9. april 2024.

Metrohm predstavlja novi NIR spektrometar sa OMNIS platformom

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

Sa OMNIS NIR, Metrohm-ova univerzalna platforma za hemijsku analizu postaje moćnija: Pored svih varijanti titracija, bliska infracrvena spektroskopija sa svim svojim prednostima (brza, jednostavna za upotrebu, nedestruktivna, bez hemikalija) je sada dostupna i u OMNIS-u. OMNIS NIR instrument dolazi u tri verzije: OMNIS NIR Liquid za tečne uzorke, OMNIS NIRS Solid za čvrste i viskozne uzorke i OMNIS NIRS Liquid/Solid, koji korisnicima omogućava merenje i tečnih i čvrstih uzoraka na istom uređaju.

 

Brže – multiparametarke analize gotove u jednoj sekundi

Sa OMNIS NIR analizatorom, svako može da izmeri tečne i čvrste uzorke za manje od 10 sekundi. Zahvaljujući najsavremenijoj senzorskoj tehnologiji, tečni uzorci se brzo i precizno podešavaju na bilo koju željenu temperaturu između 25 i 80°C. Čvrste materije se mere u automatizovanom režimu rotacije koji obezbeđuje najveću ponovljivost rezultata čak i za veoma nehomogene uzorke.

 

Lakše – OMNIS NIRS znači bliska infracrvena spektroskopija za sve

Sa OMNIS-om nije potrebno prethodno poznavanje hemometrije. OMNIS Model Developer (OMD) automatski definiše parametre modela predviđanja i na taj način čini integraciju NIR spektroskopije jednostavnom. OMNIS NIR analizatori prepoznaju odgovarajuće držače uzoraka, što osigurava da se ispravne posude za uzorke koriste u skladu sa definisanim SOP-ovima. Ova funkcija i jasno uputstvo za korisnika koje pruža OMNIS softver smanjuju rizik od korisničkih grešaka.

 

Efikasnije – povezivanje bliske infracrvene spektroskopije, titracije i automatizacije

OMNIS prednosti univerzalne platforme dolaze do izražaja: Korisnici sada mogu lako kombinovati blisku infracrvenu spektroskopiju sa titracijom u potpuno automatizovanom podešavanju sa OMNIS robotom za uzorke. Rezultat je potpuno integrisano rešenje koje se može prilagoditi zahtevima pojedinačnih korisnika.

 

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

Novosti

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

Metrohm Process Analitics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim...
123

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

manganelo