Novosti

Novi Eco KF Titrator

31. avgust 2020.

Novi Eco KF Titrator za pouzdano, jednostavno i sigurno određivanje sadržaja vode

Novi Eco KF Titrator
Titracije

Metrohm predstavlja novi Eco KF titrator za jednostavno, sigurno i pouzdano određivanje sadržaja vlage volumetrijskom Karl Fisher titracijom. Swiss-made instrument je idealno rešenje za laboratorije zadužene za kontrolu kvaliteta koje ulažu u visok kvalitet po povoljnim cenama. Nudimo švajcarski kvalitet i trogodišnju garanciju na instrument!

 

Kada se osvrnemo na metode za određivanje sadržaja vode, Karl Fischer titracija je u prednosti iz više razloga: direktna metoda I specifična za vodu, visoko osetljiva, brza I jednostavna za primenu. Mnogi standardi EN, ISO, ASTM, DIN…, se baziraju na Karl Fischer titraciji kod različitih vrsta uzoraka, od hrane preko petrohemijskih, farmaceutskih i drugih proizvoda.

Eco KF-Titrator je jednostavan za upotrebu: Izaberete metodu iz biblioteke koju nudi aparat i startujete analizu dodirom na ekran. Izvođenje titracije je potpuno automatsko što govori da ne postoji rizik uticaja ljudske greške. Svaki rizik od fizičkog kontakta sa KF reagensima je sprečen: Titraciona posuda se puni i prazni uz pomoć pumpe za rastvarač nakon svake analize.

Rad u laboratorijama koje zahtevaju GLP je sada lakši uz pomoć Eco KF titratora.  Izveštaji sa kompletnim informacijama se lako mogu generisati u pdf format. Takođe mogu biti sačuvani na USB stiku ili štampani preko štampača povezanog sa titratorom.

Uz Eco KF titrator obezbeđujete i lokalnu podršku od strane sertifikovanih servisera i aplikativnih menadžera.

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

Novosti

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

Metrohm Process Analitics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim...
µStat-i MultiX
elektrohemija

µStat-i MultiX

Predstavljamo Vam instrument, koji bi Vaše elektrohemijsko istraživanje podiglo na jedan viši nivo. U cilju...
123

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

123movies