Novosti

Eco titrator

29. mart 2019.

Novi model Metrohm titratora u cilju olakšanja analiza u kontroli kvaliteta

Eco titrator
Titracije

Rezultati analiza kontrole kvaliteta, direktno utiču na kvalitet samog proizvoda i plasman proivođača na tržištu. Sa novim modelom Eco titratora tačni i precizni rezultati su zagarantovani. Instrument čini titraciju jednostavnom, sigurnom i pouzdanom, te je svako može izvoditi na jednostavan i lak način.

Stroga pravila u proizvođačkoj industriji
U skladu sa važećim propisima, raste broj zahteva da mali i srednji proizvođači sprovode kontrolu kvaliteta. Primenjuju se strožiji standardi kvaliteta, posebno na tržištima u razvoju. Metrohm sa zadovoljstvom pomaže korisnicima da se suoče sa ovim izazovom. Metrohm Eco titrator, proizveden u Švajcarskoj po konkurentnim cenama, pomaže malim kompanijama, da kontrolu kvaliteta podignu na viši nivo.

Smanjenje rizika ljudskog fakora greške
Eco Titrator čini titraciju lakom i pouzdanom: potrebno je da korisnik izabere željenu metodu na ekranu osetljivom na dodir, unese masu uzorka i potvrdom na ekranu pokrene titraciju. Analiza se vrši automatski, a dobijeni rezultati su u skladu sa GLP-om.

Savršeno rešenje za mnoge industrije
Eco Titrator je zajedno sa kvalitetnim Metrohm senzorima idealno rešenje kao deo kontrole kvaliteta u gotovo svim granama industrijame – analiza vode, prehrambena industrija, galvanska industrija, petrohemijska industrija, itd.

Dobar servis i aplikativna podrška
Korisnici se mogu osloniti na dobru servisnu i aplikativnu podršku, koju pruža globalna organizacija Metrohm, sa svojih 120 članica grupe.

Novosti

Oglas za posao

Oglas za posao

Primalab je švajcarska kompanija koja se bavi prodajom, održavanjem i servisom laboratorijske i procesne...
µStat-i MultiX
elektrohemija

µStat-i MultiX

Predstavljamo Vam instrument, koji bi Vaše elektrohemijsko istraživanje podiglo na jedan viši nivo. U cilju...
2060 Human Interface
Procesna analitika

2060 Human Interface

Sa razvojem procesne analitičke tehnologije i instrumentacije više napora je moralo da se uloži  u razvoj...
12

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

123movies