Novosti

2060 The NIR Analyzer

29. septembar 2022.

Rešenje po principu „ključ u ruke“ za procesnu analitičku tehnologiju (PAT)

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

Metrohm Process Analitics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim dizajnom spektrografa velike propustljivosti, ovaj analizator procesa je savršeno rešenje za inline praćenje više parametara u isto vreme.

 

Maksimalna fleksibilnost za inline merenja prilagođena Vašim potrebama

2060 The NIR Analyzer može da meri do pet (5) tačaka uzorkovanja udaljenih stotinama metara i dostupan je u četiri različite konfiguracije za više aplikacija i industrija – 2060 The NIR Analyzer2060 The NIR-R Analyzer2060 The NIR-Ex Analyzer2060 The NIR-REx Analyzer

 

Praćenje procesa je podignuto na potpuno novi nivo

Da biste postigli maksimalne performanse NIR – a , potreban je pametan softver: 2060 The NIR Analyzer nudi pametno softversko rešenje za procesnu analitičku tehnologiju (PAT). Ugrađeni najnoviji softverski proizvodi, IMPACT software i softver OMNIS, pružaju najveće prednosti Vašeg analizatora procesa. Softver IMPACT je korisnički interfejs, za programiranje, prikazivanje rezultata i komunikacionih protokola do kontrolne sobe postrojenja. Softver OMNIS kontroliše sve podatake i sadrži hemometrijski paket. Kao rezultat kombinacije ova dva softevera, 2060 The NIR Analyzer je idealan alat za podršku PAT-u.

 

Sertifikovan za rad u najtežim uslovima

U mnogim industrijama, različiti proizvodni procesi se klasifikuju kao potencijalno eksplozivna atmosfera, u kojoj se mogu javiti veće koncentracije zapaljivih gasova, para ili prašine. Upravo navedeno je razlog da analizatori procesa trebaju da rade bezbedno i da ne izazivaju eksplozije. 2060 The NIR-Ex Analyzer2060 The NIR-REx Analyzer su razvijeni za pomenute aplikacije. Prednost je u tome što je kućište direktno vezano na sisem i nije neophodno korišćenje dodatnih zaštitnih komora. Celokupan sistem je usklađen sa IECEx ili EU ATEX regulativama.

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

 

Novosti

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

Metrohm Process Analitics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim...
µStat-i MultiX
elektrohemija

µStat-i MultiX

Predstavljamo Vam instrument, koji bi Vaše elektrohemijsko istraživanje podiglo na jedan viši nivo. U cilju...
123

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

123movies