Novosti

2060 Human Interface

7. jul 2021.

Vrhunsko rešenje za automatizaciju i praćenje industrijskih procesa

2060 Human Interface
Procesna analitika

Sa razvojem procesne analitičke tehnologije i instrumentacije više napora je moralo da se uloži  u razvoj  pouzdanih, bezbednih i efikasnih interfejsa.  Na osnovu platforme on-lajn analizatora 2060, Metrohm Process Analytics je dizajnirao savršen interfejs za svako industrijsko postrijenje i proizvodnju.:  2060 Human Interface (HI). Prateći koncept jedinstvene fleksibilnosti ove platforme, 2060 HI je dizajniran da bude interfejs različitim procesnim analizatorima, od spektrometara do procesnih titratora.  2060 HI pomaže pri rešavanju svakog analitičkog izazova zahvaljujući svom inteligentnom programskom softveru.

Preuzmite brošuru

 

Maksimalna fleksibilnost za rad u teškim procesnim uslovima

Zahvaljujući kućištu od nerđajućeg čelika,  2060 HI je otporan na vremenske uticaje, čak i koroziju i opasna isparenja, garantujući optimalnu kontrolu procesa i u rizičnim zonama.

 

Lak i jednostavan prenos podataka

Ljudi prave greške, ali inteligentne mašine ne. 2060 HI nudi zatvoren sistem sa ugrađenim operativnim sistemom kao i menadžerskim sistemom za korisnike kojim se sprečavaju rutinski korisnici da prave greške.

Pored toga, softver 2060 podiže 2060 HI na viši nivo. Sa neograničenim i izvanrednim funkcijama kao što su praćenja većeg broja uzoraka, pametnog programiranja, prikaza rezultata na način specifičan i prilagođen svakom korisniku i prenošenja rezultata do bilo kog  Digitalnog Kontrolnog Sistema (DCS) ili “Programmable Logic Controller” (PLC), 2060 HI obezbeđuje potpuno automatizovanu i inteligentnu dijagnostiku  industrijskog procesa – non-stop, sedam dana u nedelji.

Pošaljite upit

Novosti

2060 Human Interface
Procesna analitika

2060 Human Interface

Sa razvojem procesne analitičke tehnologije i instrumentacije više napora je moralo da se uloži  u razvoj...
MISA analizator hrane
Spektroskopija

MISA analizator hrane

Da li kontrola kvaliteta namirnica predstavlja izazov u Vašoj laboratoriji? Da li ste u potrazi za brzom i dovoljno...
Eco titrator
Titracije

Eco titrator

Rezultati analiza kontrole kvaliteta, direktno utiču na kvalitet samog proizvoda i plasman proivođača na...
12

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas