Novosti

202X Procesni analizatori

2. novembar 2023.

Napredna rešenja za preciznu procesnu analizu

202X Procesni analizatori
Procesna analitika

Metrohm Process Analytics sa ponosom predstavlja najnovije verzije svojih revolucionarnih 202X procesnih analizatora. U svojoj kontinualnoj potrazi za savršenim rešenjem, Metrohm vam predstavlja HD (heavy duty) varijante procesnih analizatora, sa naprednim procesnim analizama namenjenih različitim industrijama. 

 

Korak napred u performansama 

U današnjem brzom industrijskom okruženju, postizanje odličnih performansi i isplativosti sistema su od najveće važnosti. Metrohm Process Analitics prati ovaj trend razvojem naprednih verzija 202X HD procesnih analizatora. Ovi analizatori su projektovani za teške uslove rada kako bi  zadovoljili rigorozne zahteve analiza uzoraka čak i u najizazovnijim okruženjima. 

 

Unapređena preciznost  i efikasnost 

Ključna inovacija u 202X HD procesnim analizatorima je njihov dizajn prilagođen procesnim linijama, koji eliminiše potrebu za dodatnim servisima. Ovo plug-and-play rešenje nudi besprekornu integraciju u postojeće sisteme, omogućavajući rad sa minimalnim održavanjem. Sa ovim revolucionarnim pristupom, Metrohm je postavio novi standard za preciznost i efikasnost u procesnoj analizi. 

 

Svestranost bez premca 

2026 HD Titrolyzer i 2029 HD Process Photometer su odlični predstavnici unapređene serije analizatora. Ovi analizatori su visoko precizni čak i radu sa problematičnim uzorcima i nude mogućnost nadogradnje, obezbeđujući laku tranziciju na kompleksne uzorke. Dizajnirani sa IP66 otpornim kućištima, ovi instrumenti predstavljaju dokaz pouzdanosti, čak i u najzahtevnijim industrijskim okruženjima. 

 

Osvajanje teških okruženja sa lakoćom 

 Metrohm Process Analitics je napravio ogroman korak na polju rezistentnosti na agresivne hemikalije sa ugradnjom robusnih ventila za uzorkovanje i FEP (fluorovani etilen-propilen) cevi. Samim tim mogu se instalirati i u korozivnim sredinama u širokom spektru industrija. 

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

Novosti

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

Metrohm Process Analitics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim...
µStat-i MultiX
elektrohemija

µStat-i MultiX

Predstavljamo Vam instrument, koji bi Vaše elektrohemijsko istraživanje podiglo na jedan viši nivo. U cilju...
123

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

123movies