Novosti

MIRA XTR DS - unapredni ručni raman

23. februar 2022.

Otklanjanje fluorescence na 785 nm

MIRA XTR DS - unapredni ručni raman
Raman Spektroskopija

MIRA DS – najmanji robusni sistem za identifikaciju materijala sa najvećim sadržajem biblioteke. Lak za upotrebu, omogućava brze odgovore, fleksibilan za upotrebu na terenu. MIRA DS je namenjena profesionalcima u oblasti odbrane i bezbednosti kojima je potrebna brza i sigurna identifikacija narkotika, eksploziva, toksičnih hemikalija i drugih pretnji.
 

Upoznajte MIRA XTR DS! 

MIRA XTR DS ekstrahuje Ramanov signal, čak i od fluorescentnih materijala. Sve prednosti Ramana 785nm – brzina, veličina, tačnost, male snage lasera – sa gotovo neograničenim potencijalom za nove aplikacije. 

 

Bezbednost na prvom mestu – misija uvek

Povežite MIRA XTR DS sa Hazmaster G3 aplikacijom i iskoristite prednosti  podataka na terenu. Dobijate korisne informacije o drogama, eksplozivima, kako biste brzo odreagovali i zaštitili sebe,  svoj tim, kao i okolinu.

 

Trenutna identifikacija nepoznatog materijala na terenu

Sa više od 21.000 podataka u biblioteci, MIRA XTR DS predstavlja najmoćniji ručni sistem za identifikaciju materijala na tržištu. Aplikacije uključuju “Ispitivanje osetljivih mesta/obaveštajno nadzorno izviđanje (SSE/ISR)” tajnih laboratorija i odrđjivanje sintetičkih puteva do nedozvoljenih proizvoda, eksploziva I hemijskih sredstava za borbu (CWA).

Preuzmite brošuru     

Pošaljite upit

Novosti

2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

Metrohm Process Analitics predstavlja novog člana platforme 2060: 2060 The NIR Analyzer. Sa svojim...
µStat-i MultiX
elektrohemija

µStat-i MultiX

Predstavljamo Vam instrument, koji bi Vaše elektrohemijsko istraživanje podiglo na jedan viši nivo. U cilju...
123

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas

123movies