Novosti

Eco titrator – novi model Metrohm titratora znatno doprinosi poboljšanju procesa kontrole kvaliteta

29. mart 2019.
Eco titrator – novi model Metrohm titratora znatno doprinosi poboljšanju procesa kontrole kvaliteta

Loša analiza  kontrole kvaliteta, utiče na kvalitet samog proizvoda I reputaciju proivođača na tržištu. Sa novim Metrohm Eco titratom je lako isključiti rizike. Instrument čini titraciju jednostavnom, sigurnom I pouzdanom, te je svako može izvoditi I dobiti tačane rezultate.​

Stroga pravila u proizvođačkoj industriji
Raste broj zahteva da mali I srednji proizvođači vrše kontrolu kvaliteta, u skladu sa važećim propisima.
Primenjuju se strožiji standardi kvaliteta, posebno na tržištima u razvoju. Metrohm sa zadovoljstvom pomaže korisnicima da se suoče sa ovim izazovom.
Metrohm Eco titrator, proizveden u Švajcarskoj, po konkurentnim cenama pomaže malim komapnijama da kontrolu kvaliteta podignu na viši nivo.

Smanjenje rizika od greške ljudskog faktora
Eco Titrator čini titraciju lakom I pouzdanom: korisnik samo treba da izabere željenu metodu na ekranu osetljivom na dodir, unese težinu uzorka I pritiskom na ekrat pokrene titraciju. Analiza se vrši automatski, a dobijeni rezultati su u skladu sa GLP.

Savršeno rešenje za mnoge industrije
Eco Titrator je zajedno sa kvalitetnim Metrohm senzorima idealno rešenje za obavljanje  kontrole kvaliteta u gotovo svim granama industrijame – analiza vode, prehrambena industrija, galvanska industrija, petrohemijska industrija, itd.

Dobar servis i aplikativna podrška
Korisnici se mogu osloniti na dobru servisnu i aplikativnu podršku, koju pruža globalna organizacija Metrohm, sa svojih 120 članica grupe.

Novosti

Tražite pouzdanog partnera? Kontaktirajte nas